Bogaards
Wie zijn wij

AL BIJNA 35 JAAR EEN BEGRIP

Constructiebureau Bogaards is ontstaan uit de in 1983 opgerichte eenmanszaak van Herman Bogaards. Deze is met een team van 10 deskundige medewerkers binnen 10 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare bouwpartner voor een zeer diverse klantenkring. Sinds 2008 wordt Constructiebureau Bogaards geleid door een 2-koppige directie, Maikel Kortekaas en Marcel Zandbergen. Nog altijd bouwen zij voort op de fundamenten die door Herman Bogaards zijn gelegd. De brede expertise en flexibiliteit van team Bogaards sluit aan bij alle bouwprojecten, van particuliere verbouwing tot realisatie van een groot nieuwbouwplan.

 

WAARVOOR KUNT U ONS BENADEREN?

Met ons team van 14 deskundige medewerkers houden wij ons graag bezig met bouwkundige constructies. Met advies, ontwerp, tekeningen of berekeningen, bij nieuwbouw, verbouw of schades. Bogaards biedt meer: door de integrale kijk op een bouwproject sluiten onze constructieve oplossingen maximaal aan op de andere disciplines, zoals architect, bouwer en installateur. Ook werken we graag met de BIM-methodiek. Dit zorgt voor een optimale afstemming met de andere bouwpartners en faalkosten worden tot een minimum gereduceerd.

 

ONZE KRACHT

Binnen de grenzen van de regelgeving zoekt het team van Bogaards de meest optimale constructieve oplossing. We gaan nooit klakkeloos uit van de gebruikelijke standaarden. Elk vraagstuk wordt met een frisse blik bekeken. Doel is om te komen tot een constructief voorstel dat past binnen het ontwerp van de architect. Een voorstel dat uitvoerbaar en duurzaam is en vooral naadloos aansluit op de wens van de opdrachtgever. Bogaards is innovatief in haar oplossingen. Daarmee verrassen we onze opdrachtgevers en onze partners in een bouwtraject. Mocht uw project wel vragen om een standaardoplossing, dan kunt u ook bij ons terecht.

Uitgelichte
projecten

Beverwijk

Wijkerbaan

Bekijken
Noordwijk

Galileo Reference Centre

Bekijken
Hoofddorp

Het Ensemble

Bekijken
Utrecht

Parckzijde

Bekijken
Taanderstraat 19, 2222 BG Katwijk // 071 403 23 23

Constructiebureau bogaards

Taanderstraat 19
2222 BG Katwijk