Bogaards
Werken bij

Door onze opstelling als flexibele partner in ieder bouwproject vragen wij veel van onze medewerkers. Daar staat tegenover dat we ook veel aandacht besteden aan het team en de werksfeer. Een wekelijkse borrel, 1x per week lunch met vis uit Katwijk, nieuwsjaardiner en zomers bedrijfsuitje zijn daar goede voorbeelden van. Constructiebureau Bogaards wordt gekenmerkt door een informele, open werksfeer en plezierige onderlinge samenwerking.

De ideale Bogaards collega is een ondernemend type, die niet alleen deskundig is in het vakgebied, maar ook klantgericht en zelfstandig kan werken en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in open sollicitaties! Denk je dat jij bij Bogaards past en ons meerwaarde kunt bieden? Reageer dan via (info@bogaards.nl)

 

VACATURES

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Constructiebureau Bogaards.

 

STAGE

Studenten zijn welkom bij Constructiebureau Bogaards! Er wordt veel aandacht besteed aan begeleiding, daarom kunnen wij slechts ruimte bieden aan één stagiair(e) tegelijkertijd.

 

Leergierige HBO- of universitaire studenten bouwkunde of civiel nodigen wij uit te solliciteren naar een stageplaats voorzien van een motivatie en CV via info@bogaards.nl

Uitgelichte
projecten

Beverwijk

Wijkerbaan

Bekijken
Noordwijk

Galileo Reference Centre

Bekijken
Hoofddorp

Het Ensemble

Bekijken
Utrecht

Parckzijde

Bekijken
Taanderstraat 19, 2222 BG Katwijk // 071 403 23 23

Constructiebureau bogaards

Taanderstraat 19
2222 BG Katwijk